Touringcar huren

Voor vereningen, scholen, personeelsvereningen en bedrijven hebben wij de mogelijkheid om vervoer op maat te leveren. Of u met een kleine groep vervoerd moet worden of met een grote groep, wij hebben hier de touringcars voor.

Time Out Gemert

Wij verzorgen wekelijks het vervoer naar Time Out te Gemert. Wilt u meer informatie klik op bovenstaande foto.

Diamondeventtravel.nl

Diamondeventtravel.nl

Is inmiddels vele jaren actief in het party, festival en uitgaans vervoer. Heeft u een feestje of een andere gelegenheid waarbij u een keer een andere bus wenst dan kunnen we u helpen van 15 tot 250 personen hebben wij party bussen voor u beschikbaar.

Vaste bestemmingen hebben wij ook voor u bv: Time out in Gemert (wekelijks kun u via online boeken rechtstreeks de bussen hiervoor reserveren

Verder is er elke week wel een evenement of party waar we te vinden zijn. (voor vragen spreek eens een chauffeur aan deze kunnen u al vaak een eind op weg helpen.

Of stuur een mailtje naar info@diamondeventtravel.nl

Verder verzorgt ons andere bedrijf Diamond Executive Travel Services het vervoer voor bedrijven, Scholen, etc Instellingen het vervoer van personeel, schoolreizen, dagtochten en meerdaagse reizen in binnen en buitenland.

De onderneming beschikt over diverse type Luxe touringcars van 25 tot 250 en meer personen en  lijn/partybussen die geschikt  zijn voor groepen tot maximaal 115 personen (zit en staanplaatsen) per voertuig.     

                 

Het maatwerk dat ons bedrijf levert, komt behalve in de prijsvorming tot uiting maar ook voor de gezelligheid . voor langere afstanden raden wij aan alleen zitplaatsen te gebruiken, met lijn/party bussen tot maximaal 66 personen en tourbussen zoveel als nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan over onze reismogelijkheden of ga naar Online boeken als je met weinig personen bent, dan kunnen wij kijken of we iets kunnen combineren zodat je toch kunt gaan.

KvK nummer 16080432